Valkenburg

Valkenburg is een vakantieparadijs in eigen land. Hier kunt u samen met uw gezin genieten van de bourgondische Limburgse sfeer en cultuur. U geniet nog meer als u kiest voor één van de voortreffelijke vakantieparken in Limburg. Hier treft u comfortabele vakantiewoningen en oneindige recreatiemogelijkheden aan.

Wie even lekker wil ontsnappen aan de sleur van alledag en zorgeloos vakantie wil vieren met de kinderen, is op een vakantiepark in Valkenburg op de juiste plek! Valkenburg ligt in Zuid-Limburg aan de rivier de Geul. Valkenburg staat vooral bekend om de prachtige natuur, het idyllische heuvelachtige landschap en de unieke mergelgrotten. Vanwege de aanwezigheid van de mergelgrotten is de bijnaam van Valkenburg het ´Mergelstadje´.

Tijdens uw verblijf in een vakantiepark in Valkenburg moet u dan ook zeker eens een uitstapje maken naar een mergelgrot. Verder kunt u in de prachtige omgeving van Valkenburg schitterende wandel- en fietstochten maken. Na afloop kunt u genieten op één van de vele terrasjes in het gezellige centrum of proeven van de uitstekende culinaire kwaliteiten in één van de sfeervolle restaurants.

Ook voor de kinderen is er in Valkenburg van alles te beleven. Behalve dat de vakantieparken in Valkenburg een uitgebreid aanbod aan recreatiemogelijkheden bieden voor kinderen, kunt u ook in Valkenburg zelf leuke uitstapjes maken. In Valkenburg vindt u namelijk het gezellige pretpark de Valkenier, het Sprookjesbos Valkenburg, een spannende kabelbaan en rodelbaan en u kunt ook nog gaan zwemmen bij de Polfermolen.

Valkenburg is ook dé bestemming voor wie eens helemaal tot zichzelf wil komen. In dit Limburgse stadje ligt namelijk één van de bekendste wellness-oorden van Nederland: Thermae 2000. Hier kunt u zich op en top laten verwennen met heerlijke massages en beautybehandelingen. Ook vindt u er een spectaculair saunalandschap en weldadige thermale baden. Valkenburg staat synoniem voor genieten met het hele gezin!